El-installatør i Næstved

El-firmaet LODAL er din lokale el-installatør i Næstved. Vi hjælper dig med alt lige fra den mindre reperation af dine el-artikler i hjemmet, til til store renovationer og erhvervsopgaver samt salg af hvidevarer fra lageret. Har det noget med el at gøre, så ring til din lokale el-installatør. 

El-firmaet LODAL - din lokale el-installatør i Næstved - +45 55 72 12 27

Privat

Der er mange ting, som vi kan klare i private hjem, og som kræver en dygtig el-installatør. Vi lægger nye ledninger, opsætter nye kontakter, skifter el-målerskabe, samt installerer smarte el-løsninger til styring af el og varme.  Vi leverer et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet. 

Kontakt - privat

Klar til dagens arbejde - El-firmaet LODAL - din lokale el-installatør i Næstved - +45 55 72 12 27

Erhverv

Vi tilbyder moderne og effektive løsninger til ny installationer eller renoveringer. Selvom man ikke nødvendigvis renoverer hele bygningen, så kan det ofte betale sig at renovere el installationen. Der kan f.eks. være rigtigt mange penge at spare ved udskifte til mere energisparende kilder. Sikkerheden og trygheden ved renoverede el installationer skal lige så meget med i overvejelserne.


Mange brande og nedbrud på produktionsanlæg er forårsaget af fejl i de elektriske installationer, og omkostningen omfatter ikke alene udbedring af det ødelagte.

Kontakt - erhverv

El-firmaet LODAL - din lokale el-installatør i Næstved - +45 55 72 12 27

Lager

Vi har et kæmpe lager, hvor du kan købe alt lige fra kabler til LED pærer. Hvis du er i tvivl, så ring og spørg os eller kontakt os her.

Kontakt