El-firmaet LODAL

El-firmaet LODAL's historie går mange år tilbage. Meget har ændret sig siden men vi holder nu stadig fast i 2 grundlæggende principper: Vi holder hvad vi lover og kunden skal være tilfreds.

HIstorien

Elfirmaet Lodal er et velrenommeret installationsfirma med 20 medarbejdere og har i mere end 60 år serviceret både små og store kunder i Næstved og omegn. Det blev stiftet af Knud Lodal. I begyndelsen af 1980′erne tog de nuværende indehavere, sønnerne Søren og Arne over.

Ingen kunde eller opgave er for stor eller for lille for Lodal. Og firmaets overordnede målsætning er, at kunderne altid skal være tilfredse og opleve, at opgaverne blilver løst upåklageligt, at servicen er i top, samt ikke mindst, at aftaler altid bliver overholdt.

Lodal løser alle typer opgaver inden for installation og reparation af hvidevarer, el-, tele- og datalinjer samt tyverialarmer for både private kunder, industrivirksomheder, offentlige institutioner og landbrug. Firmaet er AIA-certificeret og med på listen over Forsikring & Pensions liste over godkendte alarm-installatører i Danmark.

Firmaet yder også gerne rådgivning, så kunden er sikret den bedste løsning af opgaven, hvad enten kunden skal have renoveret en eksisterende installation eller står foran at skulle bygge nyt.

Lodal ser firmaets medarbejdere som det vigtigste aktiv og bestræber sig på at have et internt arbejdsmiljø, der fremmer medarbejdertilfredsheden, fordi det uvilkårligt smitter af på kunderne. Filosofien er, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder.

Samarbejdspartnerne skal kunne stole på den enkelte medarbejder hos Lodal og opleve medarbejderne som kompetente og fagligt dygtige – det skal kunne betale sig at samarbejde med Lodal!